Werkwijze


Het is prettig om ergens naartoe te werken, zodat je weet waar je staat en welke stappen je nog kunt zetten. We stellen daarom samen persoonlijke doelen op. Denk bijvoorbeeld aan een sociaal netwerk vergroten of versterken, huishoudelijke taken structureren, een verslaving te boven komen, de financiën onder controle krijgen of het verbeteren van de mentale gezondheid. De kracht van begeleiding is dat ik naast je sta. We doen het samen.

Na vier begeleidingsuren heb ik een goed beeld over de haalbaarheid van de opgestelde doelen en kan ik goed inschatten wat een passend vervolgtraject kan zijn. We evalueren hoe het gaat en passen de doelen waar nodig aan. Je kunt ook altijd aangeven dat je eerder wilt stoppen of juist behoefte hebt aan meer begeleiding.

Groepsactiviteiten

Kom je graag in contact met lotgenoten? Je kunt ook deelnemen aan één van de groepsactiviteiten. De actuele informatie hierover kun je vinden op Facebook. Heb je geen Facebook? Stuur dan een email.

Wandelbijeenkomst - 30 minuten

Heb jij een sterfgeval meegemaakt en wil je lotgenoten ontmoeten? Soms is het prettiger om je gevoelens te uiten terwijl je iets aan het doen bent. Wekelijks wandel ik met een groep door het Westland en omgeving. Je komt op een informele manier in contact met anderen. Ik spreek met iedereen één op één, zodat ik je professioneel advies mee kan geven.

Ik vind een goede klik belangrijk. Een wandeling is bij uitstek de manier om erachter te komen of individuele begeleiding bij jou past en of ik de aangewezen persoon ben om jou te helpen. Geen klik? Dan denk ik met je mee over andere hulp die wel bij jou past.